Wednesday April 23, 2014

Last update09:23:58 AM PST

Notice
  • Warning: Your site is not using System - MooTools Upgrade (or compatible) plug-in. Many features, including the BBCode editor, may be broken.
Welcome, Guest
Username Password: Remember me

Quest For å finne den beste Burrito I NYC
(1 viewing) (1) Guest
  • Page:
  • 1

TOPIC: Quest For å finne den beste Burrito I NYC

Quest For å finne den beste Burrito I NYC 11 months, 2 weeks ago #64798

  • gall1dhu
Søken etter å finne den beste Burrito I NYC,Abercrombie Berlin
Calexico er en hybrid mellom Cali og Mexico,Abercrombie Dublin, som også oppsummerer mat filosofien bak baby-sized burritos Chipotle selger. Men Chipotle (Hyggelig og) ikke oppfinne moderne amerikansk burrito - det har sin røtter langt tilbake i San Fran der taquerias i Mission District begynte å ta ris og bønner av meksikansk mat og avl dem med lys, frisk og lyse av California matlaging. Dermed Mission Burrito ble født, og Calexico gjør en darn god jobb med det. Tender,Nike Free, røykfylt, lime-vepsebol kylling, en lys Pico de Gallo og fluffy-kremet svart bønner. Og for alle dere saus freaks, er dette stedet drukning i varm saus og salsa.
122 Union Street, Brooklyn, 718-488-8226
Du kunne plukke dette burrito opp med to hender og make-tro det er en Mission Burrito, men da du vil også måtte late som om det smaker virkelig fantastisk. Burrito her er bra, men ikke utrolig,Abercrombie Hamburg. Jeg vil holde fast med morderen elendige. Noe om den mystiske mørke kjøtt kylling og blid guacamole spooned på toppen bare ikke selge meg. På den annen side, hvis du ikke har spist på en uke, vil dette fylle deg opp for minst et par dager, og det er bare syv dollar. Beslutninger, beslutninger.
Related articles:


MTV Gir Jersey Shore en utblåsning

Beste menn Kølns for 2013

Live Tweeting Hot Folk Breaking Up på en restauran
  • Page:
  • 1
Time to create page: 0.38 seconds
You are here: Forum